Preču katalogs
Atpakaļ
Visas kategorijas

Čuguna panna 28cm Zilner ZL-3022

Preces kods: 4561

Čuguna panna 28cm Zilner ZL-3022

Preces kods: 4561
Cena
25.99€
Summa:
Piesakieties savā kontā, un tas atgriezīsies jūsu lojalitātes punktu kontā 13 (1.30Eur) l ojalitāte punktus!
Produktu bilance
Piegāde 1-2 dienu laikā.
Piegādes metodes
  • DPD kurjers uz mājām(1-2 d.d.): no 3.00€
  • DPD pasta automāti (1-2 d.d.): 2.99€
  • Omniva pasta automāti (1-2 d.d.): 3.00€
Preces apraksts

Čuguna pannas un katli ir ilgmūžīgi, izturīgi, un to virsma uztur vienmērīgu temperatūru. Arī čuguna virtuves piederumi var kalpot mūžīgi, ja tos izmanto pareizi, tāpēc tos var nodot no paaudzes paaudzē. Ieguldījums čuguna traukos ir gudra izvēle.

Augstas kvalitātes čuguna panna piešķirs jūsu ēdienam īpašu garšu! Čuguna panna ļoti labi saglabā siltumu un vienmērīgi sadala to. Pateicoties šīm čuguna īpašībām, jūsu pagatavotais ēdiens tiks pagatavots vienmērīgi. Augstas kvalitātes impregnētām čuguna pannām nav nepieciešama papildu sagatavošana (dedzināšana). Izmantojiet nekavējoties, taču neaizmirstiet pēc gatavošanas nomazgāt, nosusināt un ieziest ar eļļu!

Ar čuguna pannu jūsu ēdieni pārvērtīsies par patiesu, neaizmirstamu garšu, šedevru! Profesionāli pavāri zina, ka tradicionālā grilēšana un kūpināšana nav vienīgie veidi, kā pagatavot ēdienu uz oglēm.

ĪPAŠĪBAS:

  •     Panna ir izgatavota no čuguna;
  •     Pannas diametrs (ar ausīm) 28 cm;
  •     Augstums: 5 cm;
  •     Pannas rokturis no čuguna;
  •     Var lietot cepeškrāsnī 200-220 °C temperatūrā:
  •     Piemērots visām plītīm: gāzes, keramikas, indukcijas, elektriskajām.

Čuguna pannas sakausējums sastāv no 95% dzelzs, un atšķirībā no alumīnija pannām tam nav nelipšanas. pārklājuma slāņi, kas var tikt bojāti, ja tie tiek bojāti. Galvenais iemesls, kāpēc ēdiens čuguna pannā var pielipt, ir pārāk karsta plīts. Citiem vārdiem sakot, gludeklis kļūst pārāk karsts un sāk vilkt ēdienu. Gatavojot čuguna pannā, mēs iesakām samazināt siltumu vairāk, nekā šķiet nepieciešams, un, ja nepieciešams, palielināt to tikai lēnām. Gaļas optimālā gatavošanas temperatūra ir ap 185°C, zivīm - 170°C, bet olām - tikai ap 160°C.

Ilgstoši lietojot čuguna pannu, ēdiens var sāk degt pannā palikušo pārtikas atlieku dēļ. Šajā gadījumā ir ārkārtīgi svarīgi pareizi kopt pannu.

CE marķējums ir preces ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst tai piemērojamo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Atsauksmes0)
Klientu atsauksmes

Pašlaik nav produktu atsauksmju.

Vai jūs iegādājāties šo produktu?
* Atsauksmes var atstāt tikai reģistrētie pircēji, kuri iegādājušies preci šajā veikalā